Ailem Dizisi

Ailem

20.08.2024 31

Sayın Bakanımızın talimatlarıyla Bakanlığımızca, “Velivizyon” platformu kurulmuştur. Bu kapsamda velilerin sorumluluk duygularını artırmak suretiyle okul-aile iş birliğini güçlendirmek; öğrencilerin, sosyal ve akademik yönden bütünsel eğitimine daha fazla katkı sağlamak amacıyla velilere yönelik 27 bölümden oluşan “Ailem” dizi filmi çekilmiştir. Millî Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin’in teşrifleri ve dizide rol alan duayen isimlerin katılımlarıyla Velivizyon platformu tanıtım programı, 15 Ağustos tarihinde Ankara’da gerçekleşmiştir.

27 bölümden oluşan film, her gün saat 21.00’de birer bölüm hâlinde www.velivizyon.meb.gov.tr web sayfası başta olmak üzere EBA, HEMBA, youtube kanalımız ve diğer sosyal medya hesaplarımızdan yayınlanmaya başlamıştır.